californie

Seaworld San Diego, CaliforniŽ


SeaWorld is een pretpark vlakbij San Diego. Het is opgericht in 1964 door vier afgestudeerden van de Universiteit van Californië(UCLA). Ze wilden aanvankelijk een onderwaterrestaurant bouwen. Hoewel dit technisch niet haalbaar was groeide het idee uit tot een zeedieren park op 9 hectare grond langs de 'Mission Bay' in San Diego. Met een oorspronkelijke investering van 1,5 milioen dollar, 45 werknemers, een aantal dolfijnen, zeeleeuwen en 2 zeewater aquariums, trok SeaWorld meer dan 400.000 bezoekers in het eerste jaar. Een teken dat het publiek nieuwsgierig was naar het leven in de oceanen.

SeaWorld San Diego Thrill Rides

Journey to Atlantis, maak een reis door onontdekte wateren aan boord van de boot Atlantis.
Shipwreck Rapids, passagiers aan boord van de 'Shipwreck Rapids' houden het zeker niet droog tijdens dit wateravontuur door grotten, spelonken en langs scheepswrakken.
Wild Arctic, bezoekers kunnen aan boord van een helicopter simulator voor een vlucht door het poolgebied. Met walvissen, walrussen, zeehonden en ijsberen.
Skyride, stap aan boord van de 'Skyride' voor een zes minuten durende reis over de Baai van San Diego welke direct naast het pretpark ligt.
SkyTower, maak een rit op de 'SkyTower' en zie mooie vergezichten van SeaWorld, Mission Bay en Downtown San Diego.SeaWorld San Diego DAY Shows

Believe!
(voorheen Shamu Adventure) Een verbazende nieuwe show met Shamu
Dolphin Discovery
een supersnelle show met dolfijnen en orka's.
Pets Rule!
een dierenshow met honden die de tango doen, reuzevogels en meer
Clyde And Seamore In Deep Deep Trouble
SeaWorld's hilarische duo beleven weer eens een nieuw dolkomisch avontuur.
Cirque de la Mer
dit is zeker een van de meest fenomenale shows op de planeet. Met mysterieuze wezens, vliegende acrobaten, muziek en special effects.
RL Stine's Haunted Lighthouse 4D
vergezel twee vrolijke kinderen op een avontuur door een mysterieuze vuurtoren, 'the haunted lighthouse'.

Copyright 2009 Rondreis West Amerika.nl  Pretparken Seaworld San Diego, Californië, Reisgids door Rondreis West Amerika.nl