californie

Six Flags Marine World, CaliforniŽ


Six Flags Marine World is een pretpark en ook dierenpark in Vallejo Californië. In het park vind je verschillende achtbanen en andere attracties waaronder dierenshows. Zoals de naam al zegt hoort dit park bij de Six Flags keten.

Het park heeft 6 achtbanen waaronder 'Medusa', 'Vertical Velocity' en 'Roar'. Medusa is de grootste attracie van het park en de enige vloerloze achtbaan in noord Californië.De eerste afdaling is 50 meter hoog en een ritje duurt 4 minuten. Vertical Velocity, of gewoon V2, is de op 2 na nieuwste achtbaan nadat hij herbouwd is wegens hoogtebeperkingen van de stad Vallejo. Roar heet 'Roar' omdat eenmaal in beweging, deze attractie een ongewoon geluid maakt alsof er een groot beest brult(roar). Het is ook de enige houten achtbaan in het park. Vandaag de dag is er veel toerisme in de stad Vallejo door het park en is het een flinke concurrent van het ander pretpark uit San Francisco's Bay Area' ,Paramount's Great America.

Copyright 2009 Rondreis West Amerika.nl  Pretparken Six Flags Marine World, Californië, Reisgids door Rondreis West Amerika.nl